Logo Base NYCSA

 • NYCSA Instal·lacions i Manteniment Adorns Nadal Santa Coloma de Gramenet Ilumnaciones Nadalenques
 • NYCSA-Instal·lacions-i-Manteniment-Adorns-Nadal-Sant-Coloma-de-Gramenet-1
 • NYCSA Instal · lacions i Manteniment Adorns Nadal Santa Coloma de Gramenet
 • NYCSA Instal·lacions i Manteniment Adorns Nadal Santa Coloma de Gramenet 50
 • NYCSA Instal · lacions i Manteniment Adorns Nadal Santa Coloma de Gramenet
 • NYCSA-Instal·lacions-i-Manteniment-Adorns-Nadal-Sant-Coloma-de-Gramenet-7
 • NYCSA Instal·lacions i Manteniment Adorns Nadal Santa Coloma de Gramenet 80

Els nostres serveis

Instal · lacions i Manteniment d'Equipaments

Equipaments Elèctrics

Instal·lacions de Fontaneria

Sistemes de Climatització

Sistemes de Comunicacions

Sistemes de Protecció Contra Incendis

Reformes i Legalitzacions

Instal·lacions Professionals

Instal·lació, disseny i adequació

 • Il·luminacions Nadalenques

  Enllumenat decoratiu i artístic per festivitats amb elements d'il·luminació per a carrers, carrers, places, edificis i centres comercials. Empresa de referència en el sector de les il·luminacions nadalenques. Autoritzats per l'Ajuntament de Barcelona per a la instal·lació d'enllumenat en via pública, portem una llarga trajectòria decorant.

 • Instal·lacions

  Realitzem instal·lacions professionals en projectes, tant d'interior com exteriors, per als sectors comercial, residencial, industrial i institucional. Disseny i adequació d'instal·lacions elèctriques, canalitzacions, subministraments, protecció contra incendis, cablejats estructurats de veu i dades, i reformes en general.

 • Manteniment Integral

  Àmplia oferta de serveis, enfocats a la prevenció i resolució de possibles deficiències. Oferim un servei integral tant en el manteniment d'instal·lacions, com en el desenvolupament de nous projectes. I tot amb la comoditat de disposar d'un sol proveïdor per donar solució a totes les incidències.

 • Legalització

  Especialitzats en instal·lacions i manteniment d'equipaments amb una dilatada carrera en el sector. Disposem de totes les acreditacions i certificacions oficials, el que ens permet donar resposta a les necessitats tant en el sector públic com en el privat. Treballem per organismes oficials, col·legis, oficines, empreses i centres comercials.

NYCSA, amb una dilatada carrera en el sector.

Comptem amb una àmplia plantilla d'especialistes en les diferents àrees d'una instal·lació. Disposem de totes les acreditacions i certificacions necessàries per donar resposta a les necessitats tant del sector públic com del privat.

Estem a la seva disposició per a qualsevol dubte, envieu-nos la seva consulta!

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer "Clients" propietat de NYCSA SL, amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, enviant un correu electrònic a NYCSA@NYCSA.ES